• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gradimo što Šabac neće, niko ne sme da diskriminiše građane"

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Puno radimo na teritoriji Mačvanskog upravnog okruga, jer želimo da pokažemo da niko ne sme da deli ljude u Srbiji i da ih diskriminiše na osnovu toga za koga glasaju poručila je potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.


Ona je to izjavila danas prilikom početka radova na rekonstrukciji dela državnog puta Šabac -Sremska Mitrovica, kod šabačkog sela Majur.

Na dan početka radova na rekonstrukciji šest kilometara puta, od kojih će najmanje tri biti urađena do kraja godine, ona je poručila da predsednik Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i ministarstva ne prave razliku ko za koga glasa nego rade sve što mogu za građane jer su sve to naši građani.

"Gradimo jer želimo da pokažemo da ne sme niko da deli ljude", rekla je Mihajlović i podsetila na slučajeve nekih naselja na teritoriji Šapca gde gradska vlast ne ulaže jer su građani glasali za SNS.

"Sve što možemo uradićemo a oni koji dele ljude verujem da neće dobiti poverenje na sledećim izborima", rekla je ona.
Odgovarajući na novinarsko interesovanje ona je rekla da je u poslednje tri godine republička vlast rekonstuisala više od 50 kilometara puteva na teritoriji Ssapca iako je to bila gradska obaveza.

Potpredsednica Vlade najavila je da će početkom novembra početi radovi na mostu na Savi dela buduće brze saobraćajnice Ruma - Šabac - Loznica čija će izgradnja trajati najmanje tri godine.

Aktuelno

"Bez dobrih puteva i razvijene infrastrukture niko ne može da razmišlja da ostane ovde i da razvija svoje poslove", rekla je ona.

Srbija počinje izgradnju šest autoputeva, a za autoput ka Bosni i Hercegovini, za koji su ugovori parafirani, sa srpske strane sve je spremno, rekla je ona i dodala da ne očekuje nikakve probleme oko te investicije.

Kako je istakla očekuje da 8. oktobra predsednici Vučić i Erdogan u Srbiji početak gradnje tog autoputa i svečano obeleže.

Ona je istakla značaj rešavanja pružnih prelaza na ovoj teritoriji kao i rekonstruisane pruge Šabac - Loznica i najavila da će država Srbija pošto ima novca u narednih pet godina kompletno srediti sve putne prelaze preko pruga kojih u državi ima preko 2,2 hiljade.

Direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak u Majuru je danas rekao da je samo ove godine na teritoriji Šapca urađeno 22 kilometara puteva.

On je istakao da će rekonstrukcija ovog puta koštati 109 miliona dinara, da su sredstva obezbeđena a da je izvođač firma Preduzeće za puteve Valjevo, i dodao da će ako vreme bude lepo do kraja godine biti završeno i više od planirana tri kilometra.

Načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac rekao je rekonstrukcija ovog puta od izuzetnog benefita za građane jer je to saobraćajnica kojom se najbrže stiže do autoputa.

"I ova investicija je pokazatelj da ministarstvo razmišlja o lokalnim samoupravama. Naš okrug je veliko infrastrukturno gradilište ovog leta a sve što je dogovoreno sa ministarstvom je i urađeno", rekao je on.

Povezane vesti

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zlaja

Laze za medalju.Pogledajte na sajtu istinomer.rs,sta je sve obecavala od 2014-te do danas ,asta ispunila. Rekonstrukcija Pancevackog mosta trebala je da bude gotova 2018-te a nije ni pocela.

ja

nece osto im ne date ni dinara za razliku od SNS opstina kojima poklanjate milione evre, sramota za izjavu ali od SNS bota nista drugo ni ocekivati, obraz djon vi ne delite gradjane ha ha haha samo okupljate poslune poltrone a za normalne gradjane vas bas briga

1234

Потпредседница Владе иде да отвори реконструкцију државног пута од 6 км, од чега ће најмање 3 км бити урађена до краја године ?!?! А Дробњак додаје да ће ”ако време буде лепо” бити урађено и више од планираних 3 км ?!?! То се бре уради за 1-2 дана...

special image