• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZORANA PODVIKNULA: Put Kragujevac-Batočina MORA BITI ZAVRŠEN u martu 2020.

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović morala je, izgleda, da podvikne izvođačima radova da put Kragujevac - Batočina mora da bude završen do kraja marta 2020. godine.

Kako je saopšteno iz njenog kabineta, Mihajlovićeva je u razgovoru sa učesnicima u izgradnji tog puta koji je važan za povezivanje Kragujevca s drumskim Koridorom 10 rekla da nije zadovoljna efikasnošću radova i koordinacijom među učesnicima u projektu.

"Za Ministarstvo je svaki projekat važan, bilo da je on mali ili veliki, jer na tzv. malim projektima, kakav je deonica od pet kilometara puta, svi treba da pokažu da su sposobni da rade i na mnogo većim projektima kakve ćemo kao država raditi u narednom periodu. Za nas je završetak puta Kragujevac-Batočina pođednako važan kao i auto-putevi koje gradimo i deonice pruga koje modernizujemo”, rekla je Mihajlovićeva.

Možda će vas zanimati

Ona je istakla da očekuje da "investitor, izvođač i projektant rešavaju probleme, da ispoštuju dogovor i da ova deonica bude završena do kraja marta 2020. godine".

Sastanku su prisustvovali predstavnici investitora, JP Putevi Srbije, izvođača PZP Kragujevac, projektanta Saobraćajnog instituta CIP, kao i direktor Republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković, dodaje se u saopštenju.

Početkom oktobra 2017. godine u probni rad u trajanju od 12 meseci puštena je deonica od Žirovnice do Kragujevca, dužine 3,8 km.

Gradnja ove važne saobraćajnice, kojom se Kragujevac spaja sa Koridorom 10, započeta je još 2004. godine, kao deo ugovora između Srbije i italijanskog Fijata da se grad u kojem je fabrika FCA do kraja 2012. poveže sa panevropskim koridorom.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Panj

Kakva lepotica 😘

Bcb

Zorana podviknula i svima od straha pantalone pale...

Grobar

@Bcb i nadigao im se

special image