• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je ekološki auto godine u Srbiji!

U tradicionalnom izboru koji organizuje agencija Metro Market, Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid osvojila je prvo mesto i titulu "Eko Auto godine u Srbiji" za 2020. godinu.

 Ekološki auto godine u Srbiji Izvor: Prmo/Tojota

Ovaj tradicionalni izbor organizuje agencija Metro Market u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine Vlade Srbije i Centrom za motorna vozila AMSS. 

Članovi stručnog žirija detaljno su analizirali sve pristigle prijave i vrednovali ih na osnovu navedenih podataka i informacija, kao i dostavljene validne prateće dokumentacije svakog pojedinačnog zastupnika proizvođača.

Možda će vas zanimati

Držeći se prethodno utvrđenih pravila i procedura za sprovođenje postupka izbora Eko automobila godine u Srbiji ("Pravilnik o izboru Eko automobila godine u Srbiji" i "Metodologija izračunavanja i rangiranja"), doneta je konačna odluka o tome da je EKO Auto 2020. godine u Srbiji: Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid.  

Jedan od članova žirija, rukovodilac službe za životnu sredinu, tehničke propise, kvalitet i društvenu odgovornost Privredne komore Srbije, Dušan Stokić je istakao da u zaštiti životne sredine nema kompromisa.

"Ako kompanije zanemaruju očuvanje životne sredine, što dovodi do zagađenja vazduha i povećanog broja obolelih građana - onda je to društveno neodgovorno. Taj aspekt društvene odgovornosti  nikako ne sme biti zanemaren. Svaka kompanija koja svoj poslovni uspeh i imidž gradi isključivo na ekonomskim i tržišnim postulatima, a zamenaruje zdravlje zaposlenih, ne obraća pažnju na lokalno okruženje i životnu sredinu, ne može da očekuje da će biti uspešna i konkurentna na duži rok", rekao je on.

Pobednik devetog po redu izbora za "Eko auto godine", Toyota Corolla HB 1.8 HSD, do prvog mesta stigla je sa osvojenih 72,75 poena.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image