• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAD ZATREBA: Srbija ima svoj ekstra punjač za električne automobile

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Fabrika elektro-materijala i alata FEMAN iz Jagodine proizvela je univerzalni punjač za elektrovozila i električne automobile, koji ima sve što i najbolji modeli na tržištu a vipšestruko je jeftiniji.

 KAD ZATREBA: Srbija ima svoj ekstra punjač za električne automobile Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Na ovim punjačima automobile sa baterijom od 24 KWH pune za 20 minuta.

Punjač je softverski prilagođen srpskoj elekto mreži i može da se postavi na svim objektima koji imaju dovod industrijske struje, ima konektore za američka, japanske i evropska vozila, prošao je sve ateste, ravan je svetskom, a četiri puta je jeftinji, rekli su danas Tanjugu stručnjaci ove fabrike.

Možda će vas zanimati

Uz to ima integaraciju sa nekoliko rešenja za platne i fakturne račune, omogućava lako i sigurno plaćanje putem platnih terminala, opremljen je i internet aplikacijama koje korisnicima pružaju mogućnost jednostavnog priključenja njihovih uređaja na različite softverske sisteme energetskih mreža, objašnjavaju u FEMANU

To mogućnost olakšava daljinsko plaćanje, održavanje i nadogradnju funkcija.

Težak je 270 kilograma, namenjen je prvenstveno za obezbeđivanje saobraćajne infrastrukture električnih vozila, kao punjačka stanicu na autoputevima, taksi stanicama sa elektroautomobilima i za infrastrukturu specijalnih elektro vozila za parking servise, parkin supermarketa, samostojeći je…

"Punjač objedinjuje sva tri postojeća standarda koja postoje za punjenje, a svaki od tri priključka ima snagu od 60 KWH.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Qq

Realno kupio bih elektricni auto, samo da ima vise punjaca po Srbiji. Mada ne znam kako bi moglo da se uradi kod kuce, recimo punjac u garazi. Jeftinije dosta od benzina. Idealno za voznju po gradu. Ali na otvorenom putu ne dao Bog da ti se isprazni :))

Majstor Baja

Bravo. Bar nece sada one skupe Tesline punjace da nabavljaju ili nekog drugog proizvodjaca. Samo da im zazivi postavljanje punjaca po Srbiji.

special image