• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministar Mali: Penzije i plate u javnom sektoru su sigurne

Izvor mondo.rs

Trošak velikog i skupog seta ekonomskih mera Vlade Srbije za pomoć privredi i zaposlenima u Srbiji neće pasti na teret penzionera a plate u javnom sektoru se takođe neće dirati, rekao je ministar Siniša Mali

Ministar finansija Siniša Mali je danas predstavio ekonomski program težak 5,1 milijardi evra ali on neće ići na uštrb onih u javnom sektoru i penzionera.

"Vlada ostaje dosledna onome što je predsednik Aleksandar Vučić govori a to je da u javnom sektoru nema smanjenja plata, niti otpuštanja niti smanjenja penzija, jer ima dovoljno novca u budžetu i za to i za pomoć privredi", naveo je ministar.

Možda će vas zanimati

Penzije su sigurne, poručio je Mali, i dodao da će penzije za mart, i to sa dodatkom jednokratne pomoći od 4.000 dinara, na račune leći oko 10 aprila.

Vlade Srbije usvojila je na današnjoj sednici odluku da se svim zdravstvenim radnicima u Srbiji od 1. aprila ove godine plate uvećaju za deset odsto.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Korto

Sramota. Uvek su imali privilegije na spram običnih ljudi. A da ne pričam kako su lagano mnogi `zaradili` penzije - koliko je bilo lakše nekada raditi, koliko je bilo sigurnih radnih mesta... Umesto da se oni sa većim primanjima malo stisnu, oni su sigurni... Ja bih im u ovoj krizi ograničio penzije i plate na maksimum 500 evra. Ti ljudi imaju uglavnom i uštedjevine...

Fuj sns bot

nek ste vi vasa dupeta osigurali. Jer i vasim botovima za komentare osigurane plate? Posto primaju po 35.000 din, sto ovde daju plusice i hvale presvetog efendriju. Sram da vas bude. 98 posto drzave privatizovano od strane sns bagre, on prica da su njihove porodice dodatno osigurane, jer su svi na drzavnim jaslama. Zuti su male bebe za vas. Fuj gadite mi se olosi belosvetski.

Čuš

A sta ste vi u javnom sektoru pa je za vas sigurno?! Privatnik treba da radi za vas a sebi nema platu!? Alo paraziti...

special image