• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali: Razrešena otvorena pitanja, u ponedeljak poziv privrednicima!

Izvor mondo.rs

Ministar finansija Siniša Mali je objavio da su na sastanku Koordinacionog tela za implementaciju Programa ekonomskih mera razrešena otvorena pitanja i da se očekuje da će u petak biti usvojen odgovarajući pravni okvir!

 Korona virus Srbija ekonomske mere  Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Mali je na svom Instagram profilu objavio da bi taj pravni okvir trebao da se usvoji u petak na sednici Vlade Srbije tako da bi od ponedeljka mogao da se uputi poziv privrednicima da se prijave za mere pomoći države.

Ministar Mali je ovo objavio nakon održanog sastanka tog tela za primenu paketa ekonomskih mera koji je namenjen privredi zbog krize nastale sa pandemijom korona virusom.

Možda će vas zanimati

"Na današnjem sastanku Koordinacionog tela za implementaciju Programa ekonomskih mera razrešili smo sva otvorena pitanja tako da očekujemo da će na sednici Vlade u petak biti usvojen odgovarajući pravni okvir, kako bi već od ponedeljka mogli da uputimo poziv i uputstvo privrednicima za prijavljivanje za ekonomske mere", napisao je Mali na svom Instagramu.

Vlada Srbije je 31. marta 2020. predstavila program paketa mera za pomoć privredi pogođenoj posledicama epidemije korona virusa.

Paket mera su vrednosti od 5,1 milijardu evra, što je polovina godišnjeg državnog budžeta, ili 11 odsto BDP-a, finansiranje će se iz unutrašnje rezerve i zaduživanja na domaće i inostranom finansijskom tržištu.

Pročitajte i OVO

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

_21_

A 100 evra ?

special image