• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUNOM PAROM: U Tigar Tajersu se spremaju da krenu 4. maja

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Kompanija Tigar Tajers iz Pirota uveliko se sprema da 4. maja proizvodnja krene punim kapacitetom. Radnici će na radnom mestu biti posebno zaštićeni zbog epidemije.

  Tigar Tajers priprema početak proizvodnje za 4. maj Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Situacija na tržištu pneumatika i međunarodnog drumskog prevoza robe polako se stabilizuje, što je impuls pokretanju izvoznih aktivnosti u situaciji kada je epidemija u Srbiji pod kontrolom a privreda u svetu se budi.

"Pokretanje proizvodnje od velikog je značaja kako za samu fabriku, tako i za Pirot i za Srbiju. Fabrika zapošljava blizu 4.000 radnika i jedna je od najvećih naših izvoznika (ali i uvoznika). Osim kontinuiteta proizvodnje, ova kompanija kao prioritet stavlja zaštitu i bezbednost radnika", rekao je Dragan Stevanović, sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala PKS, koji je prisustvovao sastanku održanom u utorak u Pirotu.

Možda će vas zanimati

Generalni direktor Tigar Tajers, Igor Zemit, upoznao je prisutne sa Glavnom strategijom za upravljanje krizom covid-19 i protokolom francuske Mišlen grupe. U skladu sa Protokolom, dužni su da svakom radniku, pored ostalih sredstava zaštite, obezbede i po 3 zaštitne medicinske maske, 12.000 na dnevnom nivou.

Sastanku u Pirotu prisustvovali su i načelnica pirotskog okruga Dragana Tončić, načelnik policijske uprave u Pirotu Zoran Bogdanović, dr Radmila Zec rukovodilac epidemiološke službe Zavoda za javno zdravlje Pirota, Leposava Veljković, šef inspekcijske službe za pirotski okrug Ministarstva zdravlja, kao i predstavnici Ugovorne okružne privredne komore Pirot.

Suočena sa poteškoćama da realizuje redovne aktivnosti, kompanija Tigar Tajers zaustavila je proizvodnju 23. marta.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vladimir

Hvala presvetom efendiji

special image