• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZDRAVSTVENI RADNICI prijavite se! Besplatne avio karte samo za vas

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Aviokompanija Katar ervejz (Qatar Airways) poklanja 100.000 avionskih karata za sve medicinske radnike širom sveta u znak zahvalnosti za njihovo herojsko zalaganje tokom pandemije covid-19.

 Katar ervejz daje 100.000 putovanja medicinarima Izvor: MONDO/Lana Stošić

Karte će biti dostupne za rezervisanje od sutra, na Međunarodni dan medicinskih sestara/tehničara, čime se ova kompanija zahvaljuje na, kako se navodi, herojskom činu zalaganja medicinskih radnika širom sveta, saopštila je danas ta kompanija.

Besplatne karte će biti dostupne za rezervisanje od 12. do 18. maja ove godine.

Možda će vas zanimati

Medicinski radnici se mogu prijaviti za ovu specijalnu ponudu na stranici qatarairways.com/ThankYouHeroes, tako što će popuniti formular i primiti specijalni promotivni kod, a na osnovu sistema "ko se pre prijavi".

Medicinski radnici iz celog sveta ostvaruju pravo na besplatne karte, a kako bi kompanija omogućila transparentan i pošten način dodele karata, svaka država će dobiti određeni broj karata, zavisno od populacije države, raspoređeno na period od sedam dana, od 12. do 18. maja.

Tokom trajanja kampanje, karte će se dodeljivati svakog dana a dobitnici će rezultate moći da vide minut nakon ponoći, prema vremenskoj zoni Katara.

Svih 100.000 medicinskih radnika koji preuzmu promotivni kod, moći će da rezervišu do dve besplatne povratne karte u ekonomskoj klasi za bilo koju od dostupnih "Qatar Airways destinacija" - jednu za sebe i jednu sa saputnika.

Karte moraju biti rezervisane do 26. novembra i iskorišćene do 10. decembra 2020. godine.

Karte su, kažu u ovoj kompaniji, potpuno fleksibilne sa neograničenim brojem promena destinacija i datuma putovanja bez ikakvih naknada.

Cena karte i naknada su pokrivene od strane Katar Ervejza, dok se aerodromske takse moraju platiti, a ova ponuda je dostupna samo na letovima Qatar Airways-a.

Aviokompanije u svetu se nalaze pred presudnim izazovom - kako pokušati da se nadomesti deo gubitaka koje su imale višemesečnim prekidom ili smanjivanjem saobraćaja, kao i kako da što pre uspostave poverenje putnika u zdravstvenu bezbednost od virusa na letovima. U toj borbi za svakog putnika "sve je dozvoljeno" i svašta se može olekivati ali i pored tog poslovnog dela ovakav marketinški potez Katar ervejza je, ipak, za svaku pohvalu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rale

Via Sopot ol inkluziv.

special image