• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEOGRAĐANKU ODRAO MAJSTOR! Tražio 4.500 da zašrafi luster, a kad joj se pokvario bojler doživela je VRHUNSKI BEZOBRAZLUK

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Beograđanka kupila plafonjeru za 1.100 dinara, a majstor joj tražio četiri puta toliko da je montira!

 Majstor tražio 5000 dinara da namesti plafonjeru Izvor: YouTube/Fix This Build That

Jedna Beograđanka ispričala je dva neprijatna iskustva s majstorima. Otkačila joj se staklena plafonjera, a nije smela sama da se upusti u popravku pa je pozvala električara iz registrovanog servisa.

U međuvremenu je kupila led luster, po savetu da je prethodna plafonjera možda bila preteška za njen plafon, i platila ga 1.100 dinara. Posle nekoliko dana, stigao je majstor i ekspresno ga namestio, a onda M. J. uručio račun sa četiri puta većim iznosom - 4.500 dinara za montiranje!

"Imala sam kod sebe samo 3.000, misleći da sigurno ne može više da košta samo nameštanje plafonjere. To sam mu i rekla, pitala sam kako je moguće da toliko košta? Rekao mi je da je to cena jer sam zvala servis, a da bi njegove usluge privatno koštale manje", ispričala je M. J.

Električar joj je "ljubazno" ostavio svoj kontakt da bi mogla da ga zove privatno i prihvatio 3.000 dinara. Napisao joj je i račun i otišao uz opasku da je pola posla obavio besplatno!

Ova Beograđanka ispričala je i da joj to nije prvo loše iskustvo s majstorom, jer je ranije zvala stručnjaka da popravi bojler. Kada je stigao i povadio kablove, tražio joj je da mu nađe video na Jutjubu o vraćanju kablova, jer nije znao kako to da uradi.

Imate li vi loše iskustvo s majstorima? Pišite nam u komentarima!

(MONDO/Blic)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 80

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Душан

ЈА немам добро искуство са мајсторима.Имам 70 година и деценијама ме пљачкају.Држава ту ба*ду никада није могла а ни хтела да контролише.

W

Ja mogu za moju uslugu da tražim koliko god hoću . Ona može da plati ili da ne plati ili da pozove nekog drugog. Može i sama da uradi,žene su ravnopravne danas . Može da se uda za nekog ko zna šraf u zid da zavije. Al svi ćete da završavate šuplje fakultete a neće niko da radi. E pa ima da plaćate za gluposti

Вук

@W Заиста безобразан коментар.

special image