• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJPOZNATIJI LANAC BRZE HRANE U SRBIJI IMA NOVOG VLASNIKA: Prodali 50 odsto kompanije, a jedan razlog je bio ključan

Autor Tamara Jovanović

Vodeći lanac ćevabdžinica u Srbiji "Walter" prodao je 50 odsto firme.

 Lanac brze hrane Walter ima novog vlasnika Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Kompanija "Integral Venture Partners" je postigla sporazum sa vlasnicima lanca ćevabdžnica o akviziciji 50 odsto udela u biznisu.

Ova kompanija posluje iz centrala u Beogradu, Budimpešti i Londonu, a usmerena je na investicije u državama jugoistočne i centralne Evrope. 

Možda će vas zanimati

"Integral Venture Partners" želi da pomogne "Walteru" oko širenja poslovanja u Srbiji, ali i na susedne države na Balkanu. Pored toga, radiće na podizanju novoa delatnosti, u skadu sa najboljim standardima industrije, prenose mediji.

Očekuje se da ova transakcija bude sprovedena već u januraru naredne godine, a finansijski detalji investicije nisu poznati.

Najveći lanac ćevabdžinica u Srbiji "Walter" osnovan je 2003. godine. Poseduje  20 restorana u Beogradu i četiri u drugim gradovima u Srbiji. Njihov koncept se zasniva na ponudi ćevapa, koji se služe u brzim restoranima, a koje obožavaju mnogi.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ProlazNIK

Ima vlasnika je jer se smrznuto meso u EU može koristiti 6 meseci, a onda se baca. E da se ne bi bacilo uvozi se najgore kod nas, jer je dozvoljeno 12 po zakonu. A tek prepravljanje papira i sl. Trenutno mislim da jedemo najgore i najskuplje meso ikada. Naravno ovo je globalnijeg karaktera, Walter je samo karika u lancu.

Živko

U mom kraju postoji ćevapdžinica već 30 god. Mala sa tri četvrtasta stola sa po četiri stolice i potpisujem da su ćevapi bolji od Walterovih.Walterove probao u BG na dva mesta i u NS. U B.Luci sam jeo najbolje ćevape ikad a probao sam i baščaršijske.

zoran

ukusni jesu ali mali i skupi.

special image