• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"OVO JE FENOMENALNO, ZA 6.000 KUPILI SMO POVRATNU KARTU" Iz Srbije do Istanbula skoro za džabe - građani oduševljeni

Autor Uroš Matejić

Na aerodromu Morava u Lađevcima kod Kraljeva uvedena je i treća linija.

 Poleteo prvi avion za Istanbul iz Lađevaca Izvor: RINA.RS

Gužve i čekanja na beogradskom aerodromu sada je moguće izbeći, jer se i iz Šumadije može poleteti u svet. Nakon Beča i Soluna, na aerodromu Morava u Lađevcima kod Kraljeva uvedena je i treća linija i jutros je poleteo prvi avion za Istanbul. Ono što je obradovalo putnike svakako je promotivna cena karti.

"Ovo je fenomenalno, za samo 6.000 dinara hiljada kupili smo povratnu kartu, pritom smo oslobođeni i troškova puta do Beograda ili Niša što smo ranije uvek morali da uračunamo u troškove. Svim građanima centralne Srbije ovo je od izuzetnog značaja", rekao je jedan od putnika.

Možda će vas zanimati

 Let do Istanbula traje oko dva sata i obavljaće se tokom čitave godine, dva puta sedmično - sredom i subotom.

"Letovi su sredom i subotom u 8:45, s sletanje aviona iz Istanbula u Lađevce je u 13:45. Aerodrom je potpuno spreman i za funkcionisanje i zimskim uslovima, tako da očekujemo veliki broj putnika. U narednom periodu očekuje se da budu uspostavljeni letovi i za Tivat takođe dva puta nedeljno", rekao je direktor aerodroma Morava, Dragan Bugarinović.

Život na aerodromu Morava polako se vraća u normalu, nakon što su zbog pandemije letovi bili suspendovani a ova vazdušna luka korišćena za transport kovid bolesnika.

Letovi iz ove vazdušne luke kod Kraljeva su od velikog značaja za čitav Raški i Moravički okrug. Osim što našim građanima omogućuje lakše i brže putovanje, imaće i veliki značaj za razvoj turizma. Ovaj deo Srbije obiluje izuzetnim turističkim lokalitetima, a turisti ih biraju upravo po blizini aerodroma jer je na taj način njihovo putovanje mnogo olakšano.

(MONDO/Rina)

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tweety

Uvedite Letove za moskvu i spb i bice turista, i tako su iz bg sve karte rasprodate i skupe.......dakle nije dovoljno, doci ce vam ljudi iu BG jer kod sebe ne mogu doci na red i/ili im je preskupo... 100e jeftinije od letova iz bg i ti letovi, zaradicete sigurno. Doci xe vam i beogradjani kad kod njih nestane karata. Ja sam htela za Spb u julu sve imam obezbedjeno, samo mi karta treba, a karatata nema, ni preko Msk. 26.7 prvi termin i to biznis klasa cijena ogromna. Gledala sam i Sarajrvo, Nis, Zagreb nema letova.... :(

Фићфирић

А зашто ово није добро, објасниће нам хорда жутих тастатура-шерпа тролова? Извол'те 😁

ускее1512

Београд је зло! Затворили су у Нишу гомилу летова због њих! Забранили Ајндховен, Цирих, Базел, Келн, Брисел... све због чувања Београда! Сад као пуштају у Лађевцима пар дестинација ал све ће то бити на кашичицу...

special image