• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBJAVLJENE NOVE CENE GORIVA U SRBIJI: Pogledajte za koliko su poskupeli evrodizel i benzin!

Autor Nikola Todorović

Objavljene su nove cene goriva na pumpama koje je propisala država, i koje važe od 15 sati u petak 20.05.2022. godine.

 Nove cene goriva 20 maj 2022 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Maksimalna cena evrodizela tokom narednih nedelju dana na pumpama u Srbiji biće 202,20 dinara, a benzina evro premijum BMB 184,00 dinara, objavljeno je na sajtu Minstarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Podsećanja radi, maksimalna cena evrodizela u proteklih nedelju dana na pumpama je iznosila 202,00 dinara, a benzina evro premijum BMB 180,00 dinara.

Kako bi ublažila nagle promene na tržištu cena derivata nafte, Vlada Srbije je na sednici 28. apila usvojila izmenjenu Uredbu o ograničenju visine cene derivata nafte koja je 29. aprila stupila na snagu, a kojom je zadržana ista metodologija obračuna maloprodajne cene derivata nafte.

Prethodno je Vlada Srbije 7. aprila produžila Uredbu o ograničenju cena derivata nafte, koja će važiti do kraja ovog meseca. Reč je o izmenama i dopunama Uredbe o ograničenju visine cena naftnih derivata, čija je primena bila predviđena od 11. marta do 11. aprila.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 24

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lord Voldemort

Sa ovim cenama goriva, novih automobila, polovnih automobila, nekretnina, postoji jako mala šansa da u budućnosti sretneš siromašnog čoveka u Beogradskom saobraćaju.. Još da se uvede rigorozan eko test, da se smanji broj kanturina koji dime kao termoelektrana - bilo bi sjajno.

Mrčela

Danas me vratiše ta tehničkog, zadnja maglenka ne radi. Zvao sam AMSS, Mup, Sup, ministarstvo za saobraćaj, ali niko ne zna da mi odgovori, koga da zovnem, gde da odem, ko je glavni, ko odlučuje o tim pravilima

Lord Voldemort

@Mrčela Evo rešiću ti ja problem.. Odvezes auto kod gospodina koji se zove majstor, autoelektricar i popraviš (zameniš) maglenku.. I prodaješ tehnički..

special image