• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEOGRAĐANKA UPOZORILA POJAVIO SE VELIKI PREVARANT: Nudi luks stanove za male pare, sve je laž! Evo kako da ga prepoznate

Autor Ivana Lazić

Tektonski poremećaji na tržištu nekretnina dali su prostora brojnim prevarantima da varaju građane.

 Prevara sa izdavanjem stanova u Beogradu Izvor: Mondo /Uroš Arsić/Screensho

Rat u Ukrajini kumovao je porastu cena stanova u Beogradu, a to su iskoristili brojni prevaranti koji nude stanove za izdavanje na oglasima, tražeći unapred plaćen depozit, a onda nestanu. O ovoj sve češćoj pojavi korisnike je na društvenim mrežama obavestila jedna njegova žrtva, želeći da apeluje na druge zainteresovane zakupce.

"Htela bih da upozorim ljude koji traže stan preko oglasa. Već par dana dečko 1999. godište, kači stanove na oglase. Ponuda izgleda super s obzirom na ostale stanove i cene. Svi stanovi koje kači su novi, luksuzni, a cene koje stavi su 250, 300 evra, troškovi uračunati u cenu. Zatim, kada ga pozovete, govori da je dobio dosta ponuda ali da nije u Beogradu“, započela je priču devojka.

Upravo kroz razgovor sa zainteresovanim zakupcima ovaj nepoznati mladić "navlači“ lakoverne na svoju prevaru.

Izvor: Screenshot

"Govori da je u Baru i da ljudi hoće da mu već uplate depozit na račun, da ne bi izdao nekom drugom. Onda vam se javi, posle par minuta, kaže kako ste mu vi delovali najozbiljnije i da će da otkaže druge i skine oglas sa sajta. Traži da mu uplatite depozit, pa kada se on vrati, dobićete ključeve“, navela je. Kako je pojasnila, njen dečko ga je pozvao i pitao da li želi da se nađu u Baru, pošto je već tamo, da mu lično da novac.

"On kaže da ne poznaje grad, da je tu došao kod devojke. Ovo je treći stan koji je okačio na izdavanje, u roku od pet dana. Zvali smo ga za svaki i nijedan nije hteo da pokaže“, napisala je ova korisnica koja nije želela da joj se otkrije identitet.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ana

U pitanju je B. A. sve objavljuje na instagramu.Opasan prevarant.

Patak

Ko poveruje u ovo, zaslužuje da ga oderu.

Siva beretka

Pa ovo je skoro pa ista prevara kao sa agencijama od pre vise od 10 godina. Agencija pokaze super stan, ti pristanes, odes u agenciju i platis clanarinu kad ono stan izdat rodjaki iz Mojmilova. E onda agencija pocne da ti nudi podrume i supe dok na kraju ne odustanes od trazenja.

special image