• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"400 EVRA ZA 30 KVADRATA - KAKO VAS NIJE SRAMOTA?" Beograđani besni zbog oglasa: Da li je ovo stan za pokemone?

Autor Aleksandar Blagić

Oglas za stan od 30 kvadrata po ceni od 400 evra je podigao buru na društvenim mrežama.

 Stan od 30 kvadrata za 400 evra u Beogradu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Uroš Arsić

Svakakvi oglasi za izdavanje nekretnina su na internetu, svedoci smo bahatih vlasnika stanova, ima i onih koji za realnu cenu izdaju stan, ali ima i onih koji traže previše za stan u kojem jedva jedna osoba može da živi. Jedan takav je osvanuo na društvenim mrežama gde se traži 400 evra za stan od 30 kvadrata.

"Izdaje se stan od 30 kvadrata u ulici Mite Ružića u završnoj fazi sređivanja. Ima zasebnu sobu u kojoj može biti ili ugaona garnitura ili francuski ležaj u zavisnosti od vaših zahteva. Kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu sa lepim pogledom i mirnim okruženjem. Kupatilo komotno sa prirodnom ventilacijom i veš mašinom. Stvari nove. Stan je na prvom spratu stambene zgrade. Mesečna kirija 400 evra", navodi se u "Fejsbuk" grupi "Izdavanje stanova Beograd".

Mnogobrojni komentari su osvanuli ispod oglasa. Većina ljudi nije mogla da veruje da je toliko visoka cena za tako malu kvadraturu stana.

"Kako vas nije sramota da tražite 400 evra za stan od 30 kvadrata?"; "Zinula vam gu*ica za evra"; "Za pokemone? Ovde ako imaš više od 170cm, glava će te definitivno boleti", glase samo neki od komentara.

Izvor: Facebook/printscreen

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neko

A šta bih oni hteli! Da zive džabe! Dodju ostave tamo svoje i hoće za dza da zive u Bg-u

Jajan

Kolika je cena stana na trzistu? Kome nije jasno, neka podigne kredit i kupi sebi slicnu nekretninu. Kirije nigde u Evropi nisu manje, a cene nekretnina iste ili vece. Da ne zaboravimo da tamo bez tri kirije, depozita, dokazu o zaposlenju i sl. saljete molbu gazdi, koji bira da li mu odgovarate. Racuni se vode na stanare, a ne da vam posle gazda placa infostan. I ne zabiravite, da ne mozete ni da pomislite da ne platite unisten namestaj. Dosta ste ziveli dzabe. Danas jednosoban stan ne moze da se kupi bez sto hiljada, pa izvolte.

Realni clan retardiranog drustva 💯

Mamoze da trazi koliko on hoce, njegov je stan, a kome ne odgovara neka zivi u nekoj selendri neka zaobidje Beograd i uzu okolinu!!!

special image