• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO SU 3 NAJPOPULARNIJE LOKACIJE ZA PODSTANARE U BEOGRADU: Eksplodirala cena kirija, detaljna računica za iznajmljivanje

Autor Aleksandar Blagić

Cene kirija i stanova i dalje rastu, ali su neke lokacije u Beogradu i dalje veoma popularne.

 Cena kirije u Beogradu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Cene nekretnina ne padaju uprkos prognozama stručnjaka da se očekuje blagi pad na tržištu. Ista situacija je i sa kirijama, a neke lokacije u Beogradu privlače veliku pažnju uprkos cenama.

Najveće kirije u oktobru su bile na Novom Beogradu, dok su najtraženije lokacije Banovo brdo, Zemun i Novi Beograd. Za stan u ovim delovima grada je potrebno izdvojiti čak i do 1.500 evra na mesečnom nivou, prenosi "Blic".

Beograd na Vodi

Beograd na Vodi je jedna od najskupljih lokacija za život u Beogradu. Jedan stan se izdaje po ceni od čak 900 evra mesečno. Ima 47 metara kvadratnih i ima dve sobe, kupatilo, hodnik i trpezariju.

Na istoj lokaciji u drugom oglasu piše da se izdaje stan od 50 kvadrata po neverovatnoj ceni od 1.400 evra. Cena po metru kvadratnom iznosi 28 evra i ima kupatilo, spavaću sobu a ima i svoje parking mesto u garaži.

Zemun

Što se tiče ove beogradske opštine, stan od 40 kvadrata se nalazi u Ulici Cara Dušana i kirija iznosi 350 evra. Stan je dvosoban, ima terasu, lift i odmah je useljiv.

U Karađorđevoj ulici se izdaje stan od 78 metara po ceni od 550 evra mesečno. Stan je trosoban, ima lift, centralno grejanje, kuhinju, trpezariju, dnevni boravak, kupatilo i dve spavaće sobe.

Banovo brdo

Na Banovom brdu se može naći stan za 450 evra od 55 kvadratnih metara. Nalazi se u Lješkoj ulici, useljiv je odmah i za režije je potrebno dati oko 90 evra.

U Požeškoj se može naći stan od 400 evra, a režije iznose 100 evra. Nalazi se na trećem spratu, useljiv je odmah i ima mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:44
kirija
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Doktor

Prvo destinacija za Beogradjane je Pancevo, sto ne pisete o tome malo. Nakotilo se 20000 Beogradjana ovde za godinu dana.

Neko iz mase

Cene kirija itekako opadaju. Kao i stanova, samo ne padaju strmoglavo.

special image