Većina podstanara i dalje ima problem da pronađe stan za život, a oglasi za izdavanje neretko privuku pažnju javnosti. Jedan takav je objavljen na društvenim mrežama, a ono što je mnoge šokiralo jeste cena i nered koji se vidi. 

Kako je objavljeno na društvenoj mreži X stan, koji se izdaje, se nalazi na Voždovcu. Vlasnik za izdavanje traži 450 evra. Kako se navodi, stan ima 38 kvadrata. "Najjače nešto za danas, 450 evra", navodi se u objavi sa fotografijama oglasa za izdavanje stana. 

Na fotografijama se vidi nered u stanu kao i to da je nameštaj star. Brojni korisnici su upravo na t reagovali. "Nadam se da se neko šali", "Ne, neko je i zvao agenciju zaista se izdaje i zaista se izdaje po toj ceni", "Uz ovaj stan depresija ide gratis. Puno košta zbog delfina u kupatilu", "Nije ovo stare stvari, dobra lokacija. Ovo je deponija i užas. Kakva sramota. Ovo bih kažnjavala majke mi mile. Ne možeš da očekuješ dobit bez da uložiš. Ja posle svakog stanara obnovim nameštaj i aparate ako je potrebno, ovo je sramota", samo su neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

(MONDO)