• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOLIKO JE BOGAT DONALD TRAMP! Cifre sa kojima se licitira izazivaju VRTOGLAVICU!

Autor Miloš Škrbić

Koliko je bogat bivši predsednik SAD Donald Tramp?

 swq40586 copy.jpg Izvor: Youtube/ Donald J Trump/Screenshot

Koliko je bogat bivši predsednik SAD Donald Tramp? Interesovanje za to pitanje, o kojem se raspravljalo na sudu, tokom kampanje i u medijima tokom godina ponovo se pojavilo ove nedelje nakon što je porota naložila Trampu da plati 83,3 miliona dolara novinarki E. Džen Karol, koja je rekla da je narušio njenu reputaciju rekavši da je lagala kada ga je optužila za seksualni napad.

Drugi žiri dodelio je Kerol pet miliona dolara ranije ove godine nakon što je utvrdio da je Tramp odgovoran za seksualno zlostavljanje i klevetu tvrdeći da je ona izmislila priču.

Anketa

Da možete da glasate u SAD, kome biste dali glas?

  • Donaldu Trampu.

    84.92% (107)

  • Ni jednom ni drugom.

    12.7% (16)

  • Džozefu Bajdenu.

    2.38% (3)

Da možete da glasate u SAD, kome biste dali glas?

Rezultati

Ogromne sume podstakle su ponovno interesovanje za neto vrednost predsedničkog kandidata za 2024. Izveštaji o tome koliko vredi Trampovo bogatstvo se razlikuju. Forbs je procenio Trampovu neto vrednost na 2,6 milijardi dolara u septembru 2023, dok je Blumberg odredio da je iznosila 3,1 milijardu dolara u novembru 2023.

Glavni izvori Trampovog bogatstva navodno potiču iz nekretnina u Njujorku, golf klubova i odmarališta, pored gotovine i lične imovine. Forbs je procenio da je Trampova neto vrednost dostigla vrhunac 2015. godine, godinu pre nego što je izabran za predsednika, na 4,5 milijardi dolara , zatim je opao ili ostao isti na godišnjem nivou tokom i nakon njegovog predsedništva, osim skoka na 3,2 milijarde dolara 2022.

U 2021. godini, dve publikacije su procenile približno istu neto vrednost  - 2,5 milijardi dolara za Forbs u poređenju sa 2,6 milijardi dolara koje je izdao Blumberg. Prošle godine, Tramp je pao sa Forbsove liste 400 najbogatijih ljudi u SAD, zbog pada vrednosti sa njegove "Truth Social" platforme i nekretnina.

Pravi broj Trampovog bogatstva je ključan za građansku tužbu od 370 miliona dolara, koju je protiv njega pokrenula njujorška državna tužiteljka Leticija Džejms, koja ga je optužila da obmanjuje banke i osiguravače naduvavanjem vrednosti svoje imovine. Tramp je negirao bilo kakvu nepravdu. Presuda u tom slučaju očekuje se do kraja meseca.

BONUS VIDEO: Sagovornici odgonetnuli uspeh Donalda Trampa na izborima

Pogledajte

02:21
"NEVEROVATNO JE DA SE AMERIČKA POLITIČKA SCENA VEĆ DECENIJAMA NE MENJA" Sagovornici odgonetnuli uspeh Donalda Trampa na izborima
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(Mondo/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pixel

Samo treba glasati za Kenedija! On je antiglobalista i antitranshumanista.

special image