Na društvenim mrežama objavljeno je da se u Ulici Južni bulevar u Beogradu izdaje garažno mesto za 100 evra mesečno. Na objavu su odmah reagovali korisnici Fejsbuka. 

Post je objavljen na Fejsbuk grupi "Izdavanje stanova Beograd". Jedan korisnik je pitao da li vlasnik garažnog mesta ima i grobno mesto. Vlasnik je na to reagovao i odgovorio: "Naravno". Drugi korisnik je takođe izrazio svoje mišljenje. "Ovi što se smeju ovom postu očigledno su nevozači ili ne zalaze u centar grada, pogotovo Vračar. Uskoro će biti i 200 evra garažno mesto jer je noćna mora parkirati", napisao je. 

Podsetimo, najskuplje garažno mesto u Beogradu je krajem 2023. godine prodato za 63.000 evra. Republički geodetski zavod (RGZ) objavio je ranije na društvenoj mreži X da je najskuplja garaža u četvrtom kvartalu prodato u beogradskoj opštini Stari grad, i to za 63.000 evra.

Napominje se da je zvanični profil RGZ na mreži X aktivan od januara, i da su od tada objavljivali i ekskluzivne informacije, koje još nisu obelodanjene u okviru njihovih redovnih izveštaja o tržištu nepokretnosti u Srbiji.

BONUS VIDEO: 

CENE GARAŽA SKOČILE U NEBESA: Na Novom Beogradu i do 50.000 evra! Kurir televizija

(MONDO/I.V.)