• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUŠTENA U RAD APLIKACIJA "EPS UVID U RAČUN": Pregled potrošnje i svih plaćanja, besplatno preuzimanje

Autor Ivana Lazić

Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun", puštena je u rad.

 eps struja račun poskupljenje Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Elektroprivreda Srbije pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun, dostupna je korisnicima na platformama iOS i Android i besplatno se može preuzeti na Google Play i  App Store prodavnicama.

"Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga "Elektroprivrede Srbije“. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju.  Istovremeno, broj korisnika našeg portala "Uvid u račun“ je u konstantnom porastu. Trenutno imamo više od 380 hiljada korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga - rekao je Radovan Stanić, izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS.

Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

Izvor: EPS

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Arsenije

Koji benefit imam korišćenjem aplikacije? Taj što pri plaćanju računa moram da platim proviziju, a kada plaćam elektronski preko banke nemam proviziju. Kada ih hakeri napadnu da ne mogu da vidim ni zaduženje ni koliki mi je prethodni račun da bih platio, nego da opet moram da gledam u transakcije banke. Na šta da se žalim? Na to što mi struju u kući na selu ne čitaju mesecima. Čekaju da se nakupi više od 350 kWh pa da sve strpaju u jedan račun, kako bih nešto platio i po skupljoj tarifi.

Bane

@Arsenije Ne znam koja ti banka ne naplaćaje provoziju, ali je svakako manja. Tako da što se plaćanja tiče apk je nepotrebna...

special image