• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ITALIJANSKI PREHRAMBENI LANAC STIŽE U SRBIJU: Biraju se lokacije za izgradnju poznatih diskonta

Autor Ivana Lazić

Eurospin poslednjih godina aktivno radi na ekspanziji u Hrvatskoj a nedavno je otvorio i prve moderne diskonte na Malti.

 Italijanski lanac Eurospin dolazi u Srbiju Izvor: Youtube/ Eurospin Italia

Italijanski prehrambeni lanac Eurospin ulazi na srpsko maloprodajno tržište u naredne dve godine, saznaje portal Retail Serbia. Predstavnici italijanskog lanca već traže lokacije za izgradnju svojih modernih diskonta, dok su nedavno imali i razgovore sa dobavljačem za opremanje prodavnica u Srbiji.

Eurospin poslednjih godina aktivno radi na ekspanziji u Hrvatskoj a nedavno je otvorio i prve moderne diskonte na Malti.

Eurospin je najveći italijanski diskontni lanac. Osnovan je 1993. godine i poseduje više od 1.200 prodavnica. Nove prodavnice prostiru se na površinama od oko 2.000 kvadratnih metara i poseduju odeljenja mesare, delikatesa, voća i povrća. Eurospin je jedini lanac u Evropi koji prodaje prehrambene artikle isključivo pod svojim brendovima.

Tokom 2022. godine kompanija je objavila promet od 9,3 mlrd EUR. Za razvoj u Srbiji biće odgovorna filijala Eurospin Eko koja upravlja prodavnicama u Sloveniji i Hrvatskoj.

Ovaj portal podseća i na to da kompanija Retail and More iz Grčke, deo AVE grupe, nedavno je preuzela master franšizu Carrefour-a i za srpsko tržište. Grčka kompanija razvija plan ulaska na srpsko, ali i na tržišta Severne Makedonije i Albanije sa prodavnicama francuskog trgovca. Nezvanično, prvi Carrefour supermarketi u Srbiji mogli bi da budu otvoreni već u drugoj polovini sledeće godine.

(Mondo, I.L.)

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

nemam pojma

Eurospin je niskocenovni lanac uglavnom prehrambenih proizvoda koji sa uspehom radi više od 20 godina u Mariboru, Sloveniji, uz Lidl i Hofer.

Miloš

Pre par meseci sam bio u Italiji na 30 dana i kupovao sam u svim marketima koje imaju, Euro spin je sjajan, cene su mnogo niže nego u Maxi-u, a neki proizvodi su duplo jeftiniji nego bilo gde u Srbiji, kao na primer pasulj ili kukuruz u konzervi ili njihovi veganski proizvodi.

Aca

Eurospin Slovenija ima dobre i kvalitetne proizvode,pristojne cene.Ovde kod nas u Srbiji ko zna kako će biti.

special image