• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO SU OBUČENE POSLANICE I BUDUĆE MINISTARKE? Skupština Srbije danas je nakratko izgledala kao modna pista

Autor Jelena Nikolić

Pažnju su pri dolasku privukle poslanice Skupštine i buduće ministarke Vlade Srbije, svedenim, ali pažljivo biranim odevnim komadima, zbog kojih je crveni tepih ispred Skupštine nakratko izgledao poput modne piste.

 Skuština Izvor: Kurir/Petar Aleksić

U Skupštini Srbije u toku je posebna sednica na kojoj će se razmatrati izbor nove Vlade Srbije, a članovi parlamenta I budući ministry počeli su da pristižu već posle 11 časova. Pažnju su pri dolasku privukle poslanice i buduće ministarke, svedenim, ali pažljivo biranim odevnim komadima, zbog kojih je crveni tepih ispred Skupštine nakratko izgledao poput modne piste.

Milica Đurđević Stamenkovski vodiće Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, a za današnju sednicu odabrala je plavu haljinu koja se presijavala pod skupštinskim svetlima, koju je upozpunila belim sakoom.

Strogo poslovno kombinovano sa elegantnim kodom danas je bio izbor Dubravke Đedović Handanović, pa se buduća ministarka rudarstva i energetike pojavila u beloj košulji, crnoj suknji iznad kolena, koje je upotpunila sakoom u istoj boji I salonkama.

Potpredsednica Skupštine, Sandra Božić, odabrala je nešto opuštenije tonove i haljinu prošaranu crnom i šampanjac bojom, preko koje je nosila crni elegantin sako, dok je Marinika Tepić, poslanica SPP odabrala crno odelo, pantalone i sako.

Tamno odelo, u kombinaciji sa belom bluzom, odabrala je i Irena Vujović, koja će u naredne četiri godine voditi ministarstvo za zaštitu životne sredine.

U Skupštinu je na posebnu sednicu došla i guvernerka Narodne banke, Jorgovanka Tabaković, i to u tamnom odelu, pantalonama i sakou, u kombinaciji sa rolkom u istim tonovima, prošaranu srebrnim nitima.

Sivi sako i tamne pantalone odabrala je i Tanja Miščević, predložena za ministarku evropskih integracija, oblast koju je i u prethodnom mandatu vodila, a svoj "poslovno-elegantni" autfit kombinovala je belom košuljom.

(Mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 17

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kole

Milica zavetnica nosi haljinu boje rakije

Mikajlo

@Kole Zato što je Đani pored nje

Nijedna garderoba ne može sakriti pokvarenu

Dušu

special image