Čovek je "platio životom" nakon što je popio celu bocu Jegermajstera da bi dobio opkladu vrednu manje od deset evra! Momak, starosti imeđu 25 i 30 godina, preminuo je u restoranu u selu Ha-Mashamba, blizu Elima u Južnoj Africi. Policija kaže da se tragični incident dogodio u nedelju oko 23.30 časova.

Učestvovao je u opkladi da onaj ko najbrže popije flašu pića od 35% posto alkohola dobija nagradu! Čovek je uspeo da dovrši bocu za manje od dva minuta, ali je odmah doživeo neki oblik zdravstvenog problema. Na snimku incidenta koji je objavljen na drštvenim mrežama, može se videti kako ga drži drugi muškarac, dok se on njiše sa jedne na drugu stranu.

Na snimku se u pozadini čuje muzika dok ga drugi igrači podstiču da brže pije. Prema rečima portparola policije, brigadira Motlafele Mojapela, uviđaj je u toku.

"Policija u Votervalu ispred Luisa Tričarda otvorila je istragu nakon incidenta očigledne zloupotrebe alkohola koji se dogodio u selu Mašamba gde su posetioci navodno učestvovali u, kako su nazvali, 'takmičenju u ispijanju alkohola'. Onaj koji popije celu bocu Jagermeistera u određenom roku, dobio bi 10 evra u gotovini. Jedan od njih se odmah nakon toga srušio i odveden je u lokalnu kliniku gde je potvrđeno da je mrtav."

Reagujući na video snimak na mreži, jedna osoba je rekla: "Najgori deo svega je to što ovo uopšte nije smešno.. to je bila igra koja se završila loše u svakom smislu. On je platio životom!"

Pogledajte video:

 (MONDO)