• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEOTKRIVENI DRAGULJ GRČKE, A CENE BAGATELA! Letovanje punih 10 dana za MANJE od 200€ po osobi!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Jerisos je super izbor za letovanje u 2023, posebno u septembru kada je ponuda bogata, a cene sve niže! Saznajte sve o ovom mestu u Grčkoj!

 Jerisos letovanje 2023 Izvor: YouTube/windrides

Među mnoštvom rajskih destinacija koje Grčka nudi za letovanje 2023, jedan dragulj se ističe kao svetionik čistog blaženstva - Jerisos. Smešten uz azurne obale poluostrva Halkidiki, ovaj šarmantni primorski grad nudi nezaboravno iskustvo letovanja koje spaja kulturu, istoriju, pejzaž koji oduzima dah i toplo gostoprimstvo. Otkrijte zašto je Jerissos idealna destinacija za letovanje u septembru 2023. godine!

Jerisos ima mnoštvo malih hotela u kojima možete da rezervišete letovanje za septembar 2023, a cene su vrlo pristupačne. Za dve osobe koje bi da letuju od 1. do 10. septembra 2023, apartman košta manje od 400€! Preciznije, za 366 €, dobijate dvokrevetnu, skromnu sobu, a udaljeni ste od plaže oko 400 metara. Dodajte stotinak evra i već možete da birate - hotel, studio apartman, sopstveno kupatilo, dodatna sofa ili krevet... Prelistali smo ponude koje imaju turističke agencije i smeštaj u Jerisosu za letovanje u septembru 2023. može da se bira za 70.000 dinara, odnosno nešto manje od 600€, ako je u pitanju boravak dve odrasle osobe od 1. do 10. septembra 2023. godine.

Evo i nekoliko razloga da letovanje 2023. provedete baš u Jerisosu!

Predivne plaže

Jerisos se može pohvaliti nekim od najnetišnijih i najprivlačnijih plaža u Grčkoj. Zamislite sebe kako se izležavate na mekom, zlatnom pesku, dok nežni mediteranski talasi miluju vaša stopala. Gradske plaže sa Plavom zastavom, poput plaže Jerisos i plaže Alikes, obećavaju sigurnu i čistu vodu za kupanje i sunčanje. Bilo da tražite opuštanje ili uzbuđenje u vodenim sportovima, plaže Jerisosa će zadovoljiti svaku želju, čineći ga savršenim izborom za letovanje 2023. godine.

Lepota istorije

Jerisos poziva entuzijaste istorije da istraže svoje bogato kulturno nasleđe. Grad se može pohvaliti istorijskim znamenitostima kao što je vizantijska kula Prosforio, ulice krasi tradicionalna arhitektura i autentični grčki šarm grada. Prihvatanje istorije regiona je sastavni deo iskustva Jerisosa.

Izvor: YouTube/windrides

Grčka kuhinja

Pripremite svoje nepce za divno kulinarsko putovanje kroz ukuse Grčke. Jerisos je prepun tradicionalnih taverna i restorana, koji služe ukusnu grčku kuhinju koja slavi sveže morske plodove, meso sa roštilja i sveže povrće. Počastite se ukusnim jelima kao što su suvlaki, musaka i baklava, sve u kombinaciji sa lokalnim vinima. Prihvatite mediteransku ishranu i uživajte u svakom zalogaju uz lep pogled na grad i more.

Gostoprimstvo

Jedan od najdražih aspekata Jerisosa je njegova topla i prijatna atmosfera. Lokalno stanovništvo je veoma ponosno na pružanje istinskog grčkog gostoprimstva posetiocima, čineći da se osećate kao deo njihove šire porodice. Uronite u grčki način života, uključite se u razgovore sa lokalnim stanovništvom i doživite toplinu i otvorenost po kojoj je Grčka poznata.

Blizina drugih grčkih blaga

Jerisos takođe služi kao odlična baza za istraživanje drugih obližnjih grčkih blaga. Krenite na kratko putovanje do veličanstvene Svete Gore, autonomne monaške države poznate po svom duhovnom značaju i prirodnoj lepoti. U blizini je i očaravajuće selo Arnaja, poznato po očuvanoj tradicionalnoj arhitekturi i zanatima.

Izvor: YouTube/windrides

Jerisos predstavlja očaravajuću destinaciju za letovanje 2023. ispunjeno suncem, morem i kulturom. Sa svojim primamljivim plažama, bogatom istorijom i ukusnom kuhinjom, Jerisos nudi iskustvo koje budi čula i dodiruje dušu. Bilo da tražite opuštanje, avanturu ili mešavinu i jednog i drugog, ovaj grčki raj za letovanje u septembru 2023. vas čeka raširenih ruku!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

04:13
NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA
Izvor: Kurir teleivizija
Izvor: Kurir teleivizija

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goca

400m od mora, zajedničko kupatilo - za tričavih 366eur?

Turista

Plaza Alykes se nalazi na ostrvu Ammoulliani (Amuljani). Kula Prosforios se nalazi u mestu Ouranoupoli (Uranopolis). Plaza vredna pomena u Jerisosu, osim gradske, jeste Kakoudia koja je geografski severno ka Stavrosu i oko 2km udaljena od gradske. Sa suprotne strane prsta se nalazi plaza Xiropotamos, nekih 6km od centra Jerisosa. Jedan deo je pod prirodnim hladom drveca, a voda je pogodna za neplivace i decu. Talasa gotovo da nikada nema. Na 9km severno od Jerisosa nalazi se metoh Hilandara - Kakovo. Ovo je hilandarski posed koji mogu posetiti i zene.

Anja

Jerisos jeste divan, ali godinama ga obilazim zbog visokih cena...a rado bih otišla ponovo. Ove godine Krit mi je izašao manje nego što bi Jerisos...tako da priča o tome da je jeftin, pada u vodu

special image