U Slovačkoj u gradu Sladkovičevu je pronađeno telo trudnice (32) u utorak oko 13:30 časova koja je imala tragove uboda nožem po stomaku, prenosi portal “Novini”. Telo je pronašao njen sin (12) u porodičnoj kući koji je odmah pozvao policiju.

Hitna pomoć je nažalost samo mogla da konstatuje smrt na licu mesta. Trudnica Monika bila je u četvrtom mesecu trudnoće.

Nešto pre 13.30 sati dobili smo poziv sa zahtevom za pomoć ženi koja nije davala znake života. Odmah smo poslali vozilo Hitne pomoći. Lekar je mogao samo da konstatuje smrt”, rekla je Petra Klimešova iz Operativnog centra Spasilačke zdravstvene službe.

Prema nezvaničnim informacijama, trudnicu je ubio njen bivši dečko. On je navodno poreklom iz Srbije, a nakon ubistva izvršio je samoubistvo tako što je skočio pod voz.

"Grupe ljudi stoje po celom gradu i svi pričaju o tome. Odneli su istinu sa sobom i niko neće znati šta se zaista dogodilo", navela je jedna komšinica.

BONUS VIDEO:

"NE VERUJEM DA ĆE ALEKSI SUDITI ZA UBISTVO IZ MILOSRĐA" Advokat otkrio u kojim slučajevima je ovo moguće: IPAK JE UBIO TROJE LJUDI Kurir televizija

(MONDO/A.B.)