Pre nego što počnete da pravite hleb, treba da znate sledeće:
- Svaki hleb je bolji ukoliko smesa odstoji.
- Kada smesa stoji duže, a trebalo bi barem preko noći ili dana, prašak za pecivo stavite pred pečenje.
- Birajte brašna i mere pažljivo (od ječmenog, ovsenog i prosenog se peciva i hlebovi mrve).
- Pravite tanje hlebove, brže će se i bolje ispeći čak i kada su brašna problematična.
A sada pogledajte video:
Pogeldajte i ove recepte:
Zvezda dobila derbi posle drame: Partizan skupo platio za greške, Kalinić stavio tačku!
"Kome treba ova smejurija?": Željko Obradović povisio ton pred novinarima posle poraza u derbiju
Zvezdan Terzić tražio da ga pitaju sve: Zaradili smo 420 miliona evra, neću da pričam o dugu!
"Ostanite kod kuće, izbegavajte putovanja": RHMZ izdao hitno upozorenje, prvi put se pokreće ovaj sistem
Fenerbahče otpustio Bobana Marjanovića? Povratak u Evropu pretvara se u katastrofu!