Punjene pečurke svi vole, isprobajte ovaj recept za ukusan i zdrav obrok, koji je spreman za manje od pola sata.
Sastojci:
12 šampinjona srednje veličine
20 grama putera
Čen belog luka, očišćen i sitno iseckan
Pola šolje sitno iseckanog spanaća (može i smrznuti)
2/3 šolje krem sira
Prezle
Malo izrendane mocarele
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni, u plići pleh stavite papir za pečenje.
Pečurke operite, odvojite nožice od kapica. Nožice sitno iseckajte i dinstajte na otopljenom puteru tri, četiri minuta.
Zatim dodajte spanać i beli luk, nastavite da dinstate još nekoliko minuta. Dodajte soli i bibera po želji.
Sklonite sa šporeta, ostavite da se malo ohladi, pa dodajte krem sir.
Kapice šampinjona punite ovim filom, pospite prezlama i rendanom mocarelom, pa pecite petnaestak minuta. Služite toplo.
Kako vi spremate pečurke?
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina