Recept uz koji će u povrću uživati i oni koji ga "ne mirišu" naročito.
Sastojci:
Maslinovo ulje
Tri veća jaja
30 grama prezli
30 grama rendanog parmezana
Jedan karfiol, samo odvojeni "cvetići" i tanje drške
So i biber po ukusu
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni, u plići pleh stavite papir za pečenje ili ga nauljite.
U činiji ulupajte jaja. Prezle, rendani parmezan, so i biber ponešajte u dubokom tanjiru.
Zatim cvetiće kafiola uvaljajte u jaja, pa u prezle, ređajte u pleh i pecite dvadesetak minuta, ili dok karfiol ne omekša tako da možete da ga probodete viljuškom.
Na pola pečenja, okrenite "zalogajčiće" u plehu, tako da se ravnomerno ispeku.
Služite toplo.
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Mondo ukrštenica za 26. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Goranu Vesiću se pogoršalo zdravstveno stanje: Prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo