Jednostavan kolač na kojem smo "odrasli".
Sastojci:
3 kašike brašna
4 kašike griza
6 jaja
8 kašika šećera
Litar mleka
Izrendana kora jednog limuna
Kesica vanilin-šećera
Priprema:
Odvojite žumanca od belanaca. Žumanca umutite sa šest kašika šećera, a zatim kašiku po kašiku dodajte brašno, griz i struganu koricu limuna, miskirajući sve vreme.
Belanca umutite u čvrst sneg, pa pažljivo dodajte, mešajući sve vreme, da se mase lepo sjedine.
Sipajte u dublji pleh, podmazan i posut brašnom i pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni dok koh ne naraste i ne porumeni.
Mleko zagrejte na šporetu da bude mlako, dodajte dve kašike šećera i vanilin-šećer i njime prelijte pečen koh. Sačekajte da koh upije veći deo tečnosti, ohladite i služite.
Partizan želi da prekine crni niz: Istorijski susret slavnih trenera, ne zna se kome je pobeda potrebnija
Ognjen Dobrić nestao iz ekipe Zvezde: Janis Sferopulos ne računa na "vojnika" crveno-belih
Predrag Mijatović podigao ton: Kakve veze ima Vučić s krizom u Partizanu?!
Brutalna poruka za Nikolu Mirotića sa tribina: Grobari ga vređali, a onda je video transparent! (Video)
Uvrede i zvižduci za Nikolu Mirotića u "Areni": Grme navijači Partizana, nisu mu oprostili! (video)