Jednostavan kolač na kojem smo "odrasli".
Sastojci:
3 kašike brašna
4 kašike griza
6 jaja
8 kašika šećera
Litar mleka
Izrendana kora jednog limuna
Kesica vanilin-šećera
Priprema:
Odvojite žumanca od belanaca. Žumanca umutite sa šest kašika šećera, a zatim kašiku po kašiku dodajte brašno, griz i struganu koricu limuna, miskirajući sve vreme.
Belanca umutite u čvrst sneg, pa pažljivo dodajte, mešajući sve vreme, da se mase lepo sjedine.
Sipajte u dublji pleh, podmazan i posut brašnom i pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni dok koh ne naraste i ne porumeni.
Mleko zagrejte na šporetu da bude mlako, dodajte dve kašike šećera i vanilin-šećer i njime prelijte pečen koh. Sačekajte da koh upije veći deo tečnosti, ohladite i služite.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti