Odlična ideja za ručak kad su ovolike vrućine!
Sastojci:
Dve veće šargarepe, krupnije narendane
Čen belog luka, sitno naseckan
100 grama kukuruznog brašna
50 grama mocarele, narendane (ili nekog drugog sira koji se lepo topi)
Kašika svežeg peršuna, sitno naseckanog
Jedno krupnije jaje, umućeno
Jedno pileće belo meso, skuvano i iseckano
Soli i bibera po ukusu
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni, i pripremite kalup za proju.
U činiji srednje veličine pomešajte šargarepu, beli luk, kukuruzno brašno, rendani sir, umućeno jaje, piletinu i peršun, i dodajte soli i bibera po ukusu.
Smesu sipajte u kalup za projice, i pecite dvadesetak minuta, ili dok ne porpimi zlatnožutu boju. Služite toplo.
Imate li vi neki dobar recept za "brzinski" ručak?
Za Božić i do +15 stepeni, pa obrt: Ovakvoj prognozi se niko nije nadao, Čubrilo otkrio šta nas čeka u januaru
Brancin 3.850 rsd, losos malo "pristupačniji": Nadrealne cene ribe na pijacama uoči Badnjeg dana, kupci šokirani
Srbiju očekuje ledena noć: Temperatura pada i na -18 stepeni, evo gde će biti najhladnije
Putin pokazao svoje karte! Ono što Rusi trenutno rade u Kursku govori samo jedno - zabrinut je!
Muk u "Slagalici" zbog pitanja o Pavlu Vujisiću: Svi u šoku što takmičari ne znaju scenu iz najpoznatijeg srpskog filma