Odlična ideja za ručak kad su ovolike vrućine!

Sastojci:

Dve veće šargarepe, krupnije narendane

Čen belog luka, sitno naseckan

100 grama kukuruznog brašna

50 grama mocarele, narendane (ili nekog drugog sira koji se lepo topi)

Kašika svežeg peršuna, sitno naseckanog

Jedno krupnije jaje, umućeno

Jedno pileće belo meso, skuvano i iseckano

Soli i bibera po ukusu

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni, i pripremite kalup za proju.

U činiji srednje veličine pomešajte šargarepu, beli luk, kukuruzno brašno, rendani sir, umućeno jaje, piletinu i peršun, i dodajte soli i bibera po ukusu.

Smesu sipajte u kalup za projice, i pecite dvadesetak minuta, ili dok ne porpimi zlatnožutu boju. Služite toplo.

Imate li vi neki dobar recept za "brzinski" ručak?