Predstavljamo vam recept za letnju fritatu, mirisnu, ukusnu i jednostavnu za pripremu!
Sastojci:
Šest jaja
200 grama kisele pavlake
Pola glavice crvenog luka
Dva veća paradajza
150 grama feta sira
Sveži bosiljak
So, biber
Maslinovo ulje
Priprema:
U činiji dobro umutite jaja i pavlaku. U tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite luk seckan na rebarca.
Prelijte luk umućenim jajima, preko rasporedite paradajz sečen na kolutove, izmrvljenu fetu i listove bosiljka. Ostavite na ringli četiri-pet minuta, zatim prevrnite uz pomoć tanjira, poklopite i ostavite još dva minuta da se zapeče.
Servirajte toplo, i po potrebi dodajte malo bibera pre serviranja.
Šta vi najradije spremate po velikoj vrućini? Recite nam u komentarima!
Crvena zvezda oštećena? Isplivao snimak sporne situacije: Ovako je PAO poveo, a sudije previdele jedan detalj!
"Da se rekonstruisala nadstrešnica, ovo se ne bi desilo": Vesić najavio da će utvrditi ko je stavljao pečate i potpise
Panter se raduje porazu Crvene zvezde: Javio se na društvenim mrežama zbog Lesora, reagovao i Anđušić
"Nadstrešnica nije bila rekonstruisana": Gradonačelnik Novog Sada otkrio tok istrage nesreće na Železničkoj stanici
"Dovešću igrače Zvezde i pokloniću ih Partizanu, neka se ne za*ebavaju sa mnom": Vlasnik Hapoela zapretio!