Predstavljamo vam recept za letnju fritatu, mirisnu, ukusnu i jednostavnu za pripremu!
Sastojci:
Šest jaja
200 grama kisele pavlake
Pola glavice crvenog luka
Dva veća paradajza
150 grama feta sira
Sveži bosiljak
So, biber
Maslinovo ulje
Priprema:
U činiji dobro umutite jaja i pavlaku. U tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite luk seckan na rebarca.
Prelijte luk umućenim jajima, preko rasporedite paradajz sečen na kolutove, izmrvljenu fetu i listove bosiljka. Ostavite na ringli četiri-pet minuta, zatim prevrnite uz pomoć tanjira, poklopite i ostavite još dva minuta da se zapeče.
Servirajte toplo, i po potrebi dodajte malo bibera pre serviranja.
Šta vi najradije spremate po velikoj vrućini? Recite nam u komentarima!
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina
Zvezdin Amerikanac hitno reagovao na pomen otkaza Sferopulosu: Šuter crveno-belih se oglasio na Instagramu
Igrao za Zvezdu i rekao najskuplje "ne" u istoriji evro-košarke! Jedan čovek mu se sada smeje zbog 12 miliona