Brusketi kako se prave recept za bruskete.html

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Jednostavno i ukusno: Krckavi brusketi sa paradajzom i bosiljkom

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Idealno kao užina ili predjelo...

Izvor: Guliver/Getty Images/VankaD

Isprobajte ovaj jednostavan recept za italijanski specijalitet!

Sastojci:

Šest-sedam čeri paradajza

Dva čena belog lka

¼ glavice crnog luka

Kašika maslinovog ulja

Dve kašike balzamiko sirćeta

Nekoliko listića bosiljka

Malo bibera

450 grama francuskog hleba

Priprema:

Čeri paradajz iseckajte na kockice i pomešajte sa iseckanim crnim i belim lukom, sirćetom, solju, uljem, biberom i bosiljkom. Odložite sa strane.

Francuski hleb isecite na parčad debljine oko centimetar, poređajte na pleh, pa odozgo prelijte malo maslinovog ulja. Kratko pecite hleb u rerni, dok ne dobije zlatnu boju. Odozgo stavite mešavinu koju ste napravili sa čeri paradajzom i odmah poslužite.

Imate li vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!

Povezane vesti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

loader