Piletina spremljena na ovaj način je veoma mekana i ukusna, uverite se i sami!

Sastojci:

Četiri pileća filea

So i biber po ukusu

Kašika začinskog bilja (ruzmarin, peršun...)

Dve kašike maslinovog ulja

60 mililitara jabukovog sirćeta

55 grama hladnog putera (iseći na kockice)

Kašika vode (po potrebi)

Priprema:

Pospite piletinu solju i biberom.

U dubljem tiganju zagrejte ulje na vatri srednje jačine, dok ne počne da ključa. Zatim u to stavite meso, pospite začinskim biljem, i ostavite da se prži oko 5-6 minuta, pa je okrenite na drugu stranu i ostavite oko pet minuta da se krčka.

Zatim u tiganj dodajte jabukovo sirće i puter, pa blago protresite tiganj da se puter rastopi, i ostavite da se sve zajedno krčka još 2-3 minuta. Ukoliko je sos previše gust, dodajte kašiku-dve vode.

Imate li vi i neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!