
Pripremite ukusan obrok za tren oka, bez muke - evo kako!
Sastojci:
¼ šolje brašna
Pola kašičice soli
Pola kašičice bibiera
Četiri parčeta pilećeg belog mesa
55 grama putera
¼ šolje belog vina ili pilećeg bujona
Kašika limunovog soka
Malo svežeg peršuna
Priprema:
U plićoj posudi pomešajte brašno, so i biber. Blago ulupajte meso, pa ga uvaljajte u mešavinu brašna, soli i bibera i malo otresite da višak spadne.
U dubljem tiganju rastopite puter na vatri srednje jačine, pa u to dodajte piletinu i pecite dok ne postane braonkasta sa obe strane. Dodajte vino i pustite da provri. Smanjite vatru i ostavite da se krčka, još oko 12-15 minuta. Preko nalijte limunov sok i pospite malo svežeg peršuna.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Crvena zvezda - Milano, uživo: Crveno-beli na korak od preokreta, cela Arena pomaže!
Olimpijakos vraća Filipa Petruševa: Grci javili, sve je rešeno
Real Madrid prošao Atletiko na penale: Sudija poništio gol Alvarezu, ovo će biti skandal
Putin prevario ceo svet: Isplivao tajni ruski dokument, ništa od primirja, tek nastaje haos
"Hajde, podignite ruku ako smete": Simeone poludeo posle VAR odluke i poništenog penala