![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Pripremite ukusan obrok za tren oka, bez muke - evo kako!
Sastojci:
¼ šolje brašna
Pola kašičice soli
Pola kašičice bibiera
Četiri parčeta pilećeg belog mesa
55 grama putera
¼ šolje belog vina ili pilećeg bujona
Kašika limunovog soka
Malo svežeg peršuna
Priprema:
U plićoj posudi pomešajte brašno, so i biber. Blago ulupajte meso, pa ga uvaljajte u mešavinu brašna, soli i bibera i malo otresite da višak spadne.
U dubljem tiganju rastopite puter na vatri srednje jačine, pa u to dodajte piletinu i pecite dok ne postane braonkasta sa obe strane. Dodajte vino i pustite da provri. Smanjite vatru i ostavite da se krčka, još oko 12-15 minuta. Preko nalijte limunov sok i pospite malo svežeg peršuna.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću