Pripremite ukusan obrok za tren oka, bez muke - evo kako!
Sastojci:
¼ šolje brašna
Pola kašičice soli
Pola kašičice bibiera
Četiri parčeta pilećeg belog mesa
55 grama putera
¼ šolje belog vina ili pilećeg bujona
Kašika limunovog soka
Malo svežeg peršuna
Priprema:
U plićoj posudi pomešajte brašno, so i biber. Blago ulupajte meso, pa ga uvaljajte u mešavinu brašna, soli i bibera i malo otresite da višak spadne.
U dubljem tiganju rastopite puter na vatri srednje jačine, pa u to dodajte piletinu i pecite dok ne postane braonkasta sa obe strane. Dodajte vino i pustite da provri. Smanjite vatru i ostavite da se krčka, još oko 12-15 minuta. Preko nalijte limunov sok i pospite malo svežeg peršuna.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
"Iz Njujorka sam se preselila u Beograd i život mi je preseo": Iznad sam njihovih plitkih kulturnih standarda
Miloš Vazura odlazi iz Partizana: Zna se tačan datum, dolaze novi ljudi!
Izrael objavio detaljnu "šemu": Hezbolahov komandni lanac je razoren, svi su mrtvi, ko će naslediti Nasralaha?
Gasi se ABA liga? Oglasio se Nebojša Čović: Srbija to može da napravi!
Mondo ukrštenica za 28. septembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!