![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Sa svinskim rebarcima obično ne možete da pogrešite, a ono što daje poseban šmek ovom specijalitetu jeste aromatična marinada!
Sastojci:
3 kg svinjskih rebara
7 kašičica soli
1,5 kašičica bibera
1,5 kašičica belog luka u prahu
12 kašika maslinovog ulja
Roštilj marinada:
14 kašika kečapa
3 kašike meda
1,5 kašika žutog šećera
3 kašike balazamiko sirćeta
3 kašike sojinog sosa
1/2 kašičice bibera
3 kašike ulja
1/2 kašike ljute mlevene crvene paprike
Priprema:
Rebra dobro utrljati mešavinom soli, bibera i belog luka. Obe strane premazati maslinovim uljem. Roštilj marinada: Pomešati u posudi sve navedene sastojke i dobro premazati rebra. Ostaviti da odstoje u frižideru pola sat, sat, da upiju sve arome. Peći na roštilju, sa obe strane, dok ne dobiju lepu, rumenu boju.
Partizan dobio novo pojačanje, ne ide u NBA ligu: Plejmejker se oglasio na Instagramu pre potvrde kluba
Zvezdina bomba za Ligu šampiona! Stigao je najskuplji igrač u istoriji kluba!
Saznajemo - danas dva velika potpisa u Zvezdi: Milson već stigao, dolazi i Elšnik!
Svi ga osuđuju, a sa Jokićem posluje: Nikola pomogao Desingerici, otkriveni detalji saradnje
MONDO UKRŠTENICA ZA 26. JUL: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!