![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Ako volite obrok salate, ovo je zdravija, laganija verzija popularne Cezar salate. Po standardnom receptu se sprema sa teškim dresingom i režnjevima slanine, pa je ovo zdravija verzija koja je jednako ukusna.
Za one koji vole ukusnu hranu koja se brzo priprema, pogledajte i recept za najjednostavniju pastu, kao i klasičan desert - tiramisu.
Sastojci:
Jedan pileći file
Zelena salata
Paradajz
Crveni luk
Dva parčeta hleba
So, biber
Maslinovo ulje
Kašičica senfa
Limun
Parmezan
Priprema:
Piletinu propržite sa obe strane na maslinovom ulju, dok lepo ne porumeni. U istom tiganju zapecite hleb, potom ga isecite na kockice (krutone).
Povrće operite, salatu iscepkajte a paradajz i luk isecite na režnjeve. Od soka limuna, senfa i maslinovog ulja napravite dresing i začinite ga solju i biberom.
Pomešajte povrće, komadiće piletine i hleba, prelijte dresingom i na vrh narendajte malo parmezana.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću