Sastojci:
4 svinjske krmenadle
150 g kuvane šunke
200 g kačkavalja
so
biber
brašno
ulje
Priprema:
Svinjske krmenadle oprati i prosušiti papirnatim ubrusom. Dobro natrljati solju i biberom. Krmenadle sa svih strana posuti brašnom. Pržiti ih u tiganju, na vrelom ulju, sa svake strane po 3-4 minuta. Na svaku prženu krmenadlu staviti po jedan komad tanko isečene šunke, a preko posuti narendanim kačkavaljem. Poslagati u pleh za pečenje i peći u rerni, prethodno zagrejanoj na 250 stepeni C, otprilike 10-15 minuta, dok se šunka ne zagreje, a kačkavalj rastopi. Služiti toplo, po želji na grilovanom povrću.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti