Ako volite njoke, ovo je odličan recept jer se priprema brzo, i veoma je ukusan!
Za ljubitelje italijanskih, aromatičnih recepata, predlažemo da probate i pileće rolnice sa mocarelom, kao i kanelone sa sirom!
Sastojci:
Pakovanje njoki
Konzerva pelata
80 grama suve slaninice
Dva čena belog luka
Sušeni bosiljak
Biber
Parmezan
Priprema:
Propržite sitno seckane slaninicu i beli luk, potom dodajte usitnjeni pelat i pustite da krčka desetak minuta. Začinite biberom i sušenim bosiljkom, ne morate soliti jer slanina sadrži dovoljno soli.
Obarite njoke u dobro posoljenoj vodi, kuvaju se samo nekoliko minuta, dok ne isplivaju na površinu. Ocedite ih i dodajte u sos.
Servirajte toplo, posuto parmezanom.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Mondo ukrštenica za 22. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!