Ako vam treba dobar recept za posni ručak, ovaj mirisni đuveč je odličan izbor!
Ne sadrži nijednu namirnicu životinjskog porekla pa je veoma popularan među ljudima koji upražnjavaju post na vodi.
Sastojci:
500 grama pirinča
2 glavice crvenog luka
3 čena belog luka
2 šargarepe
200 grama smrznutog graška
200 grama karfiola
Koncentrat paradajza
Đumbir u prahu
So, biber
Priprema:
Iseckajte luk i izdinstajte ga na malo vode, dodajte pirinač i dve kašike koncentrata paradajza, i nalijte vodom da ogrezne.
Krčkajte desetak minuta, pa dodajte ostalo povrće. Začinite solju, biberom i đumbirom i kuvajte dok pirinač ne omekša. Po želji možete jelo i zapeći u rerni da dobije koricu.
Ako tražite i nešto slatko napravite posne čupavce s kokosom!
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
"Nemoj da snimaš, a ti ne smeš u Beograd jer vređaš sve Srbe": Isplivao novi snimak haosa Lalatovića i Dudića!