I treba mu verovati, s obzirom na rezultate koje je postigao.
Pre nego što "navalite" na knjigu, spremite špagete sa pesto sosom po jednom od 20 recepata koje preporučuje jedan od najbolji tenisera na svetu.
Bezglutenska testenina sa super pesto sosom (za četiri porcije)
Potrebno:
- 3 šolje svežeg bosiljka i još malo za ukras, po želji
- ¾ šolje krupno seckanih oraha
- 3 čena belog luka, krupno seckanog
- ½ kašičice morske soli
- 2 kašike svežeg limunovog soka
- 5 šolja pirinčane testenine
- seckani sušeni paradajz, po želji
Priprema:
Da napravite pesto sos, stavite bosiljak, orahe, beli luk i morksu so u multipraktik i promešajte da dobijete zrnastu smesu. Polako dodajte maslinovo ulje i mešajte jedan minut, da dobijete sitno seckanu, ali ne kremastu masu. Dolijte limunov sok, promešajte i začinite po ukusu. Sve to sipajte u veliku činijiu.
U šerpi srednje veličine skuvajte pirinčanu testeninu prema uputstvu na ambalaži. Procedite i ostavite malo vode u kojoj se kuvala testenina. Promešajte testeninu sa pesto sosom i razredite po potrebi sa malo sačuvane vode od kuvanja.
Ukrasite listićima bosiljka i sušenim paradajzom, po ukusu.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću