Potrebno:
- dve glavice crnog luka
- čen belog luka
- tegla pečenih paprika
Postupak:
Na šporetu u dubljoj šerpi ugrejte ulje i dinstajte kratko crni i beli luk. Zatim dodajte krupno isečene pečene paprike. Ostavite da vri oko pet minuta, a zatim prelijte kokošijom supom iz kocke, koju ste prethodno skuvali.
Mikserom napravite potaž.
Pre serviranja možete dodati u svaki tanjir malo kisele pavlake i list svežeg bosiljka.
Pogledajte video:
Imamo još super video recepata za vas:
Super jelo od starog hleba
Piletina za ručak i večeru
Grašak od juče...
Kad banane pocrne...
Kako od salate postaje pica
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Ajzea Kenan je heroj, a Zvezda je tim za plejof: Pobeda crveno-belih, zvuk sirene doneo trijumf!
Biće proglašen Dan žalosti u Srbiji zbog masakra na Cetinju: Vlada sutra donosi odluku
Zvezda pokorila Španiju, sad neće mrdati iz Beograda: Mesec dana neće morati dalje od "Pionira"!
Partizan - Makabi uživo: Moćni crno-beli dominiraju u Areni!
"Oni tuku, a sudije ne sviraju faulove, nemoguće je pobediti!": Trinkijeri pobesneo posle poraza u Evroligi