PILETINA SALTIMBOKA
Potrebno:
- 250 grama pilećeg filea
- 50 grama svinjske pršute
- 50 grama margarina
- 3 lista sveže žalfije
- kašičica belog luka
- 1,5 decilitar belog vina
- 450 grama "Frikom" mediteranske mešavine
Priprema:
Meso isecite na uzdužne kriške, svako parče uvijte pršutom, i sve prepecite u tiganju.
Otopite margarin u tiganju, dodajte žalfiju, beli luk, vino, zamrznuto povrće, i sve dinstatjte oko 10 minuta.
Servirajte povrće i meso zajedno na plitkom tanjiru, uz italijanski kjanti i neku romantičnu kanconu Erosa Ramacotija, na primer, ali pre toga pogledajte video:
Ajzea Kenan je heroj, a Zvezda je tim za plejof: Pobeda crveno-belih, zvuk sirene doneo trijumf!
Biće proglašen Dan žalosti u Srbiji zbog masakra na Cetinju: Vlada sutra donosi odluku
Zvezda pokorila Španiju, sad neće mrdati iz Beograda: Mesec dana neće morati dalje od "Pionira"!
"Oni tuku, a sudije ne sviraju faulove, nemoguće je pobediti!": Trinkijeri pobesneo posle poraza u Evroligi
"Željko nam je pokazao snimak i to je preokrenulo sezonu": Džouns za MONDO otkrio detalje sa sastanka Partizana