Sastojci:
Roze krem:
350 g smrznutih malina
120 g šećera
50 ml vode
2 belanceta
4 kašike slatke pavlake
2 vanilin šećera
1 listić želatina
Beli krem:
3 žumanceta
2 kašike šećera
40 g margarina
2 dl slatke pavlake
100 g bele čokolade
1 vanilin šećer
2 kašike mleka
1/2 kesice želatina
Priprema:
Roze krem: Zagrejati vodu sa šećerom, dok se šećer ne istopi. Oceđene maline usitniti u blenderu, pa ih sjediniti sa šećernim sirupom. Sve izblendirati, pa procediti da se uklone semenke malina. Dodati želatin, prethodno nabubreo u hladnoj vodi. Zagrevati lagano uz mešanje, dok se želatin ne rastopi. Ohladiti. Belanca ulupati u sneg, a vanilin šećer i pavlaku u šlag, pa sjediniti i umešati krem od malina. Rasporediti u odgovarajuće čaše i staviti u frižider. Beli krem: Sjediniti žumanca, šećer, mleko i margarin, pa kuvati uz mešanje. Skloniti sa pare, dodati belu čokoladu i mešati dok se ne otopi. U prohlađeno dodati umućenu slatku pavlaku i naneti preko roze krema. Dekorisati po želji.