Brzi desert, kao iz poslastičarnice: Čizkejk sa breskvama koji se NE peče

Pripremite ga u pojedinačnim porcijama i impresionirajte goste!

Ako volite čizkejk, oduševiće vas ovaj recept koji je brz, ukusan a izgleda zaista impresivno ako ćete ga poslužiti gostima!

Za ljubitelje slatkiša, imamo još sjajnih recepata! Napravite krofnice sa bananama ili kolač sa trešnjama.

Sastojci:

Četiri veće breskve

400 grama krem sira

200 mililitara pavlake za šlag

Dve kašike prah šećera

Dve kašike kristal šećera

150 grama mlevenog keksa

90 grama maslaca

150 mililitara soka od narandže

Priprema:

Otopite maslac i umešajte keks i sok od narandže. Dobijenom smesom napunite činijice ili teglice do trećine, i dobro utisnite. Breskve oljuštite, isecite na kockice i izdinstajte sa malo vode i kristal šećerom, potom ostavite da se ohlade do sobne temperature i njima napunite činijice do dve trećine.

Krem sir, pavlaku i šećer u prahu mutite mikserom dok ne dobijete vazdušasti krem. Njime napunite činijice do vrha i sve zajedno rashladite u frižideru najmanje sat vremena pre služenja.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.