Ako volite tikvice, sigurno će vam se dopasti i nešto drugačija pasta i lazanja sa sirom.
Sastojci:
4 okrugle tikvice
2 kašičice putera
1 manja glavica crnog luka
2 čena belog luka
2 jajeta
1/2 šolje feta sira
1/2 šolje narendane gaude
2 kašičice iseckanog peršuna
1/2 kašike brašna
so
biber po ukusu
mlevena crvena paprika
Priprema:
Iseći tikvicama vrh, pa ih izdubiti. Izvađenu sredinu pomešati sa iseckanim crnim i belim lukom, pa propržiti na puteru, dok ne omekša. Kad se prohladi, izmešati sa brašnom, sirom, peršunom i ulupanim jajima. Smesom napuniti tikvice i posuti po vrhu sa malo mlevene crvene paprike. Peći na 190 stepeni C, 20-25 minuta.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.