Poznat kao kuvar kojeg je teško zadovoljiti i koji to otvoreno pokazuje u svojim TV emisijama, Gordon Remzi je ponovo uspeo da privuče pažnju. Iznenadio je milione gledalaca kada je otkrio kako izgleda obrok za koji bi voleo da mu bude poslednji u životu. Često je isticao da se "nikada ne bi spustio na nivo brze hrane", a to je glavni razlog zbog kojeg sada njegovi obožavatelji bruje o njemu.

U nedavnoj epizodi Jutjub serijala "Last Meals by Mythical Kitchen", Remzi je otkrio svoj "idealan" poslednji obrok, a jedno od jela bilo je veliko iznenađenje. Za svoj poslednji obrok naveo je sledeća jela: engleski doručak, piletinu na puteru, pileća krilca 'Buffalo', goveđi 'wellington' po sopstvenom receptu, džin i tonik 'Monkey 47', puding od karamele sa sladoledom od vanile i prženu 'Mars' čokoladicu.

Uz sve ovo je naveo i jela brze hrane američkog lanca In-N-Out, posebno njihov dupli hamburger. Komentarišući video, korisnici društvenih mreža bili su potpuno šokirani kada su saznali za Remzijevu ljubav prema restoranu brze hrane, a jedan korisnik je na platformi X.com rekao: "Činjenica da je burger In-N-Out deo poslednjeg obroka Gordona Remzija je luda za mene".

Drugi su delili slične stavove i čudili se izboru, uzevši u obzir njegove česte kritike brze hrane. Remzi je čak priznao da je uzeo inspiraciju od In-N-Out-a da napravi svoje hamburgere. Pogledajte kako je izgledala ova emisija:

BONUS VIDEO:

Italijanska kuvarica Tiktok/the_pastaqueen

(MONDO/T.V.)