Stil

Nikol i frajer na štiklama napravili haos! Vrela đuska za oblikovanje gu*e

Autor Maja Gašić

Pevačica nasmejala fanove na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/nicolescherzy

Jedna od najzgodnijih američkih pevačica Nikol Šercinger podsetila je pratioce na društvenim mrežama da, iako vreme provode u kućnoj izolaciji, to ne znači da treba da se opuste. 

Koliko je važno da budu fit, jednako je bitno i da zadrže optimizam i dobro raspoloženje. Upravo zato im je poklonila urnebesan video.

Sa prijateljem plesačem je "vrelo" đuskala, a sudeći po pokretima, vežba bi trebalo da pomogne jačanje mišića zadnjice i njeno oblikovanje.

Urnebesan deo je nastupio kada su zamenili uloge. Momak je stavio periku, obuo cipele na štikle i maskirao se u Nikol, dok je ona glumila muškarca...

Ne znamo da li ovaj ples zaista pomaže u oblikovanju tela, ali sasvim sigurno će vas nasmejati i "razraditi" mišiće lica.

VAŽNO!

Domovi zdravlja od 1. aprila funkcionišu kao ambulante za korona virus, a ukoliko osetite simptome virusa, odmah idite u dom zdravlja. Moguće je uraditi i test samoprocene na korona virus na sajtu Ministarstva zdravlja.

Policijski čas u Srbiji je produžen, mlađi od 65 godina ne smeju da izlaze od 17 do pet časova radnim danima, a uvedena je i nova mera - zabrana izlaska za sve od petka do ponedeljka. Dan kupovine za penzionere je pomeren na subotu.