Kada pržite u tiganju nešto kao što je slanina ili masnije meso, uvek će vam u njemu ostati masnoća sa kojom možda niste sigurni šta da uradite.
Da li mast sme da se prospe u slivnik sudopere, ili će oštetiti cevi, pitanje je koje muči mnoge domaćice.
Evo rešenja!
Jedna domaćica podelila je na Facebooku genijalan trik.
Uzmite komad aluminijumske folije, "ugurajte" ga u otvor sudopere tako da bude u obliku posudice. Masnoću, dok je još uvek tečna, pažljivo ulijte u foliju a potom ostavite da se ohladi.
Ohlađena masnoća će se stvrdnuti, pa samo skupite foliju kao paketić i sada možete da je bacite u kesu za đubre!
Ovaj trik, koji je podeljen na Facebooku, ubrzo je imao skoro 300.000 šerova!
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.