VIDEO

PRATIO ME JE, A KAD SAM OSETILA DA ME GLEDA, ZALEDILA SAM SE: Savet oca koji je radio u tajnoj službi joj spasao život

Autor Nataša Petrović

Devojka po imenu Loren na TikToku otkrila zastrašujuće iskustvo koje je doživela, a iz kojeg se izvukla zahvaljujući savetu oca koji je radio u tajnoj službi!

Izvor: TikTok/Screenshot/cardy_couture_boutique

Svaki roditelj želi da usadi određene mudrosti svom detetu, ali defintivno su najvažnije stvari kojima naučite dete, a koje u nekim situacijama bukvalno mogu da mu spasu život.

Takvu priču podelila je jedna korisnica TikToka po imenu Loren, kojoj je savet oca, inače bivšeg pripadnika tajne službe, pomogao u vrlo opasnoj situaciji i potencijalno joj spasao život.

Ona se u videu prisetila situacije od pre nekoliko godina, koju je podelila jer možda može da pomogne i drugima koji se nađu u sličnoj situaciji.

Naime, ona je tada bila u prodavnici, u blizini svoje kuće, kada se setila očevih reči: "Ako si u prodavnici i naletiš na istu osobu nekoliko puta, to najverovatnije nije slučajno. Sumnjaj u sve. Sumnjaj u svakog".

Ove lekcije se Loren odmah setila, jer je primetila da se isti čovek pojavljuje na nekoliko različitih odeljenja, a sa sobom nije imao ni korpu, što znači da najverovatnije ništa nije ni kupovao.

Sledeći put kad ga je videla, bio je na ženskom odeljenju, za šta je pomislila da je malo čudno, ali pošto je ovog puta držao neki artikal u ruci, pa je pomislila da ipak nešto kupuje.

Međutim, pošto je cela situacija bila sumnjiva, Loren je bila vrlo obazriva, a kada je čekajući u redu na kasi osetila nečiji pogled na leđima, znala je da je ipak bila u pravu.

Okrenuvši se, primetila je da čovek stoji relativno blizu iza nje i odlučila je da ga dobro osmotri, obrati pažnju na tetovaže i bilo kakve belege, za slučaj da se nešto desi. Nakon što je platila, pogledala je i nigde ga nije bilo, a ona je odlučila da ode do kola.

Iako priznaje da se osećala "bezbedno" jer je na mestu gde ima puno ljudi i blizu kuće, Loren ističe da je bila vrlo svesna činjenice da su parkinzi i garaže mesta na kojima se ženama često dešavaju razne neprijatnosti.

Hodajući prema parkingu, muškarac se još jednom pojavio ispred nje, pokušao da započne razgovor sa njom, uz reči da ima da joj ponudi posao i pozvao ju je da ide sa njim do auta kako bi joj dao liflet.

Tada joj je bilo jasno da je definitivno nešto naumio, pa je počela brzo da razmišlja šta da radi.

Srećom, u tom trenutku je jedan automobil ušao na parking, pa je počela da trči što brže ka svom autu jer je znala da joj neće ništa uraditi pred nekim ko bi bio svedok.

Loren kaže da ne sme ni da razmišlja šta bi se desilo da je pristala da ode sa tim čovekom do automobila i veruju da joj je očev savet spasao život.

(MONDO)