Lepota

KAKO SE ŠMINKA KEJT MIDLTON? Bez ovih 7 stvari ne izlazi iz kuće, a koristi senku koja stoji SVAKOJ ženi

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Evo kako se šminka Kejt Midlton, odnedavno nosi i senku za oči u nijansi koja stoji bukvalno svima!

Izvor: Profimedia

Vojvotkinja Kejt Midlton je ranije otkrila šta uvek nosi u torbi, a sada zavirite u njen neseser, u njemu se uvek nalazi nekoliko stvari.

Vojvotkinja obožava olovku za oči, i koristi crnu ili sivu. Kada je tek počela da se pojavljuje u javnosti, kritikovali su je da to očima daje previše "strog" izgled i prejaku definiciju, ali su se u međuvremenu čak i najveći hejteri navikli na takvu šminku na njenom licu.

Izvor: Profimedia/Dutch Press/SplashNews.com

Kejt je ove godine uvela i jedan novitet, a to je senka bronzane boje. Osim što daje još jednu dimenziju očima i ističe njihovu boju, odmah osvežava i osvetljuje celo lice zbog diskretnih svelucavih čestica.

Izvor: YouTube/NatashaDenona

Bronzana je boja za koju će vam mnogi šminkeri reći da stoji svakome, bez obzira na nijansu boje kože ili očiju. To je bilo očigledno i na Kejt tokom prazničnog izlaska, kada su joj društvo pravili princ Vilijam i deca, princ Džordž i princeza Šarlot, dok je najmlađi princ Luj ostao kod kuće.

Ružičasto rumenilo je obavezno, a Kejt odnedavno stavlja i kremasti hajlajter na jagodice, kako bi lice učinila još svežijim. Jednostavno toliko da svako može, a izgleda - kraljevski!

Pored ovih trikova, Kejt koristi i ruž za usne prirodne boje, crnu maskaru i puder kako bi prikrila sjaj na koži, naročito ako obavlja dužnosti napolju ili pod jakim svetlom. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)