KRAJ EKSPERIMENTA

MUŠKARAC KOJI JE JEO 100 DANA U MEKU URADIO KRVNU SLIKU: Ispunio cilj sa kilogramima, a holesterol i šećer ga ZAPANJILI

Autor Tamara Veličković

Muškarac koji je tri meseca jeo samo hranu iz Mekdonaldsa objavio rezultate krvne slike!

Izvor: TikTok/screenshot/bigmaccoaching

Kevin Megins (56) dočekao je tople dane 26,5 kilograma lakši! On je 21. februara odlučio da sprovede eksperiment koji podrazumeva da 100 dana jede samo obroke iz popularnog lanca brze hrane Mekdonalds. Kada je stigao do 43. dana, Kevin je otkrio da je siguran da mu ovakav režim ishrane donosi benefite. Njegova težina je sa 108 pala na 81,5 kg.

Gostujući u "Today Show Maginnis" objasnio je da je deo tajne njegovog uspeha to što je svakim obrokom jeo samo polovinu ponuđene hrane i držao se vode umesto gaziranih sokova. Takođe, nije konzumirao alkohol, ni grickalice. "Budući da sam jeo malo, uvek sam bio gladan do sledećeg obroka", izjavio je i pozvao druge da prestanu da izbegavaju određenu hranu i da se fokusiraju na veličinu porcija.

"Postoji li zdravija hrana od one koju sam ja jeo? Apsolutno. Ali kad je reč o smanjenju gojaznosti, smanjite veličinu obroka", rekao je Kevin koji je odlučio da uradi krvnu sliku. Saznao je da mu je nivo holesterola opao, kao i trigliceridi. Bio je u preddijabetičkoj fazi, a nivo šećera u krvi doveo je u zdrave granice, tvrdi.

Njegova dijeta postala je viralna na TikTok-u i mnogi su pratili njegov napredak. Toliko je oduševila njegovu suprugu, da je i ona odlučila da je isproba, pa se Kevinu priključila 40. dana njegovog izazova. Do 65. dana skinula je 8.5 kilograma. "Ne znam da li zaista deluje ili ne, ali ja sam na putu prema cilju. Nadam se da ću do kraja skinuti oko 23 kilograma. Nije toliko važno šta jedete, nego količina koju jedete. Znam da će mnogi misliti da sam lud, ali hajde da vidimo", rekao je na početku izazova.

(MONDO)